Vinterferiens store begivenhet for mange ungdommer er datapartyet KeyLAN på Kimen 19.-21. februar.

Datapartyet har økt i popularitet de siste årene og det er kun de 168 ivrigste som har fått tak i seg en billett. Under arrangementet vil det være e-sport konkurranser i spillene Fifa 19, Super Smash Brothers Ultimate, Player Unknowns Battleground, Overwatch, Beatsaber og Hearthstone. Premiepotten er på 15 000 kroner.

Livesending med chat

Bladet vil være til stede og gi deg et innblikk i ungdommenes spillverden og viser finalene i e-sport konkurransene til spillene Overwatch, Player Unknowns Battleground, Super Smash Brothers Ultimate og Fifa19. Det vil også være anledning til å stille spørsmål og chatte med kommentatorene og Bladet under live-sendingen begge dagene.

Ekspertkommentatorer

Sendingen blir produsert av elever ved Ole Vig VGS i samarbeid med Bladet, KeyLAN og krefter fra Malvik LAN. Her får du en unik mulighet til å ta et dypdykk inn i en verden du kanskje ikke kjenner så godt til. Vi får besøk av assistenttrener for Norges landslag i fotball, Per Joar Hansen som kommenterer finalen i Fifa19. Den tidligere proffspilleren Kristian “Rikku” Sæther kommenterer i Overwatch og malvik-streameren John Freddy “Naireks” Jakobsen i PuBG.

Sendeplan:

Tirsdag kl 17.15-20.00 Super Smash Brothers Ultimate

Tirsdag kl 18.30-21.00 Fifa 19

Onsdag kl 20.00-21.30 Player Unknowns Battleground

Onsdag kl 21.30-23.00 Overwatch

Legg igjen en kommentar