For å bli enda mer samlet om KeyLAN så har vi til høstens LAN bestemt oss for å ha en plakatkonkurranse, der nettopp DIN plakat kan bli brukt til å promotere LANet! Og ikke nok med å få plakaten sin brukt av KeyLAN så vil den heldige vinneren få et gratis datapass! Høres dette interessant ut? Les videre for kriterier og litt starthjelp 🙂

Med knappen nederst i denne artiklen vil du finne en pakke med filer som du kan bruke til å lage plakaten. Den inneholder KeyLAN sin logo og logoer for spillene vi skal ha compo i (ping pong har vi ikke noe til, så finn på noe kult!). Der ligger det også noen utvalgte bilder som kan brukes om du vil, og noen ikoner som kan brukes til å legge inn info om sosiale medier om man vil.

Kravene er som følger:

  • Må inneholde KeyLAN sin logo i sort eller hvit, må være godt synlig, og all bruk av navnet skal skrives med stor K og stor LAN, alternativt kan alt skrives med store bokstaver
  • Må inneholde tid for LANet, som da er 8. til 10. oktober (fra kl 12.00 til 12.00)
  • Må inneholde hvor LANet er, og som tidligere er dette i Storsalen i Kimen kulturhus
  • Må inneholde en link til hjemmesida vår, f.eks. “Les mer på KeyLAN.no” er en god start
  • Må inneholde en liten notis om at det er et rusfritt arrangement, og at aldersgrensen er 13 år.
  • Plakaten skal være i A3-format, og gjerne en versjon i 1080×1920 piksler, da det er oppløsningen på Kimen sine reklameskjermer
  • Alt materiale som blir brukt i plakaten må du ha tillatelse til å bruke, og har du ikke rettigheter så kan vi ikke bruke den
  • Tenk på at dette skal henge i offentligheten, så ikke noe vulgært språk eller innhold, og sørg for at ting er tydelig og lett å forstå

Ut over dette er det ganske fri tøyler. Så lenge du har lov til å bruke materialet du har/finner så er det helt greit, og bildene i mappen er kun til hjelp for de som vil bruke det. Vi håper å se mange gode plakater, og gleder oss til å se hva dere kommer opp med.

Det er lov å delta flere ganger, men prøv å send inn kun de du selv mener er best, da vi ikke har tid til å gå igjennom tusen forskjellige plakater.

Fristen for å sende inn plakaten din er onsdag 11. september klokken 12.00, og påmeldinger sendes på e-post til markus (a) keylan.no (bytt ut (a) med en alfakrøll), med fullt navn og alder. Spørsmål sendes også til samme e-post, eller til oss på Facebook! 🙂

LYKKE TIL!

Legg igjen en kommentar