Få samlet sammen dine beste decks og utkjemp konkurrentene i KeyLANs første Hearthstone-compo!

Hearthstone-matchene blir spilt på vanlig vis, hvor de påmeldte blir satt opp i tilfeldig rekkefølge i en turnering mot hverandre. Dersom de påmeldte går opp i oddetall så blir det trukket ut en tilfeldig spiller som vil gå videre til neste runde.

Man kan stille med opp til 3 decks til compoen, og deck-coden til hvert enkelt deck skal være med i påmeldinga (se nederst på siden for å se hvordan du kopierer deck-coden). Dette for å se at det påmeldte decket er det som blir brukt under compoen. Blir et annet deck brukt så vil det føre til diskvalifikasjon. Alle endringer etter at deck-coden er kopiert gjør at deck-coden ikke lenger er gyldig.

Påmeldinga skjer i forkant, og link til påmelding finner du lengre ned på sida. All kommunikasjon om matchene blir gjort via Discord. Viktige ting blir annonsert fra scena, men alt som har med compoen å gjøre blir postet der.

Alle matchene i de innledende rundene blir spilt som best av 1. Vinner du er du videre. I de innledende rundene bestemmer du selv hvilket av de påmeldte decksene du vil bruke.

Semifinalen blir satt opp til best av 3. Den første som vinner med to forskjellige* decks vinner semifinalen og går videre til finalen. I finalen er det best av 5, hvor førstemann til å vinne med alle sine tre decks* går seirende ut av turneringen.
*Hvis man ikke har meldt på 3 decks, så spiller man bare med det/de decksene man har.

For den som ønsker så er det tillatt å bruke deck-tracker under compoen.

Møter du ikke innen fem minutter til din match så vinner motstanderen automatisk, og går videre til neste runde.

Premier:
1. plass: 1.000 kr

Påmelding skjer her: Påmeldingsskjema

Lurer du på noe, så send oss en mail på: compo@keylan.no