Huskeliste

Stol: Mange deltakere foretrekker å ta med seg en egen stol, men det er også enkle stoler tilgjengelig i lokalet for de som ønsker det.

Sovepose, liggeunderlag og pute: Det vil være mulig å sove i grotta i underetasjen ved Carbon Fritidsklubb. Ikke ta med alt for store madrasser, da det skal være plass til alle.

Strømfordeler: Hver deltaker får kun ET strømuttak, det vil ikke være mulighet for kjøp av forgreiner på lanet. Når du har fått koblet på en strømfordeler må du også huske på strømkablene til skjermen, PCen, konsollen osv. En ekstra strømkabel kan være lurt.

PC, skjerm, tastatur og mus: Du må selvfølgelig huske PCen din. Vi har ikke salg av elektrisk utstyr. Ikke glem skjermkabel!

Nettverkskabel: Nettverkskabel MÅ du ha med selv. Det blir ikke mulighet for kjøp av nettverkskabel på lanet. Den må være minimum 5 meter. Hvis du bruker flere enheter kan det være lurt å ha med seg en switch.

Kontanter/vipps: Det ligger flere butikker og restauranter i gangavstand fra storsalen (Togkvartalet, Stjørdal Pizza & Grill).

Mat / godis / drikke: Det er viktig å sørge for å få i seg skikkelig mat i løpet av helga. Det vil være vannkoker, mikrobølgeovn og stekeovn tilgjengelig for tilberedning av enkel mat på Carbon Fritidsklubb.

Personlig hygiene: Sørg for å ha med det nødvendige av hygieneprodukter. Tannkrem, tannbørste, deodorant osv. Det vil ikke være dusjer tilgjengelig under LANet.

Virus: Det er lurt å sjekke PCen din for virus før du drar på LAN, det er ikke noe trivelig med virus.