Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://www.keylan.no. KeyLAN er en organisasjon som arrangerer aktiviteter for personer med interesser knyttet til data- og spillteknologi. KeyLAN bruker dette nettstedet, http://www.keylan.no som kommunikasjonsplattform med publikum.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer og påmeldingsskjemaer

Hvis du sender inn et kontaktskjema eller et påmeldingsskjema så vil informasjonen du sender inn bli lagret i vårt datasystem. Informasjon inntastet i disse skjemaene blir ikke lagret uten besøkendes samtykke. Alt av informasjon i kontakt- og påmeldingsskjemaer vil bli behandlet med diskresjon, og er kun tilgjengelig for KeyLANs styremedlemmer, og vil aldri bli frigitt til personer utenfor styret. De personsensitive opplysningne blir lagret i KeyLAN.no sine datasystemer i inntil 2 år. Etter dette vil kun fornavn bli tatt vare på for administrative årsaker.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

KeyLAN.no bruker analyseverktøy for å måle nettstedsaktivitet og føre statistikk på besøksantall og lignende. Verktøyet innhenter IP-adresse, hvilken nettleser, hvilket operativsystem (og versjon), hvilket nettsted besøkende kommer fra, hvilke søkeord som ble brukt i en søkemotor som refererte til KeyLANs nettsider, og hvor mange ganger besøkende besøkte de gitte nettsider. Denne typen informasjon kan ikke knyttes til individuelle besøkende, og informasjonen kan kun leses av KeyLAN.no sine administratorer.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, har sendt inn et kontakt- eller påmeldingsskjema eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. All annen informasjon blir kun lagret i KeyLAN sine datasystemer.

Din kontaktinformasjon og tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger blir håndtert med diskresjon, og blir aldri tilgjengelig for andre enn KeyLAN sine styremedlemmer. Dokumentasjon og lignende som baserer seg på opplysninger KeyLAN har tilgjengelig vil utelukke personsensitiv informasjon, og vil eksempelvis inneholde kun fornavn, og om nødvendig etternavn i form av en forkortelse eller i sin helhet. Besøkende vil bli spurt dersom informasjon ut over dette skal brukes utenfor styrets jurisdiksjon.

Våre rutiner for datalekkasjer

Tilgang til informasjon blir jevnlig kontrollert, og informasjon uthentet fra KeyLAN.no sine datasystemer blir nøye kontrollert for personopplysninger, slik at kun nødvendig informasjon blir tatt i bruk.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

KeyLAN.no mottar ikke opplysninger fra tredjeparter. Alt av informasjon blir innhentet manuelt ved hjelp av besøkendes inndata eller ved hjelp av verktøy som operer på systemnivå.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Informasjon innhentet på manuelt vis ved hjelp av besøkendes inndata blir lagret i tilknytning til hverandre, og det dannes en gruppering av disse informasjonene for å gjøre det mer lesbart for administratorer.

Automatisk innhentet informasjon ved hjelp av verktøy danner en enkel profil uten mulighet for å individualisere besøkende. IP-adresser som blir brukt for analyse viser automatisk hvilken nasjon IP-adressen er tilknyttet. Denne besøksinformasjonen danner en profil som gir analyse- og statistikkgrunnlag uten å knytte dette til individer.